Felszereléseink

Sílécek

Síléc készletünk lehetővé teszi, hogy minden tudásszintű vendégeinket kiszolgáljunk. Legyen szó gyerkőcről vagy felnőttről.

Puhább habmagos léceink ideálisak első havas sízőknek vagy olyanoknak, akik még nem magabiztosak, ismerkednek a lejtőkkel. A keményebb felépítésű léceink, pedig a nagyobb tempót, illetve a dinamikus kanyarodást kedvelő sízőink számára ajánljuk.

Sílécek

Síbakancsok

A sícipő az első kontakt a léc és közted, így kulcsfontosságú, hogy megfelelően illeszkedjen. Tapasztalataink alapján a head sícipőknél, nagy előny az, hogy csatjai széles skálán állíthatóak, így jól személyre szabható és a te lábadhoz tudjuk igazítani. Jól párnázott belső részének köszönhetően kényelme sem elhanygolható.

Síbakancsok

Bukósisak

A sípályák egyre növekvő látogatottsága miatt, elengedhetetlen tartozékká vált a sisak. Hiszen fő a biztonság! Védősisakjaink nagyon ellenállóak, de még is könnyű anyagból készültek, így viselésük nem kellemetlen. Szemüveg kényelmesen felhelyezhető rá és biztonsági patentjának köszönhetően stabilan rajta tartja azt.

Bukósisak

Snowboard

Snowboard lapjaink között megtalálható keskenyebb és szélesebb modell is. Csak rajtad múlik, hogy a pályán vagy azon kívűl szeretnéd szelni a havat.Vagy esetleg a parkban csiszolnád ugrásaidat? Segítünk megtalálni a megfelelőt ehhez.

Snowboard

Snowboardcipő

Snowboard cipőknél sokan abba a hibába esnek, hogy a kényelmet helyezik előtérbe, viszont fontos kiemelni azt, hogy jól kell tartani a lábat a helyes technika elsajátításához. Cipőinknél ez nem akadály, hiszen van fűzős illetve Boa fűzőrendszerrel ellátott modellünk is, amivel minden lábformára van megfelelő opciónk.

Snowboardcipő
Trb Sport image image image