Kik vagyunk

Büszkén mutatjuk be 2020-ban alapított családi vállalkozásunkat, amely havas sporteszközök bérbe adásával foglalkozik. Csapatunk szorosan kötődik a fehér lejtőkhöz, hisz tudjuk, hogy milyen remek is szabadon siklani ilyen gyönyörű környezetben. Célunk az, hogy számotokra ezt az érzés átadjuk felszereléseinkkel és ti is megannyi szép pillanattal távozzatok az utolsó lecsatolás után mint mi. Azt valljuk, hogy a havas sportok egyik elengedhetetlen feltétele a jó eszköz.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sokat használt cipő vagy léc/board már nem ugyan azt az élményt nyújtja, ezért folyamatosan cseréljük felszereléseinket és ezt teljesen új eszközökkel tesszük, így a kezdők és a haladók, kicsik és nagyok is új technológiákkal találkozhatnak.

A ideális méretválasztás elengedhetetlen, hiszen nagyon meg tudja nehezíteni a pályán töltött perceket a nem megfelelően kiválasztott felszerelés.

Kik vagyunk

Nem titkolt célunk, hogy a síoktatásban szerzett több éves szakmai tapasztalatunk felhasználásával, nyújtsunk profi segítséget a választásban.

Ennek feltétele az odafigyelés, odafigyelés Rátok.

Sok kölcsönzővel ellentétben mi időpontra hívjuk vendégeinket, ezzel garantálva azt, hogy maximális figyelemben részesítsük, illetve csökkentsük a sorban állást, ezzel gyorsítsuk a bérlés folyamatát.

Folyamatosan bővülő kínálatunk miatt felszereléseinket egy vidéki raktárban tároljuk és innen szállítjuk a helyszínre, így a bérléshez mindenképpen előfoglalás szükséges.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, rendelésed könnyen és gyorsan leadhatod oldalunkon! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk.

Foglalas
Trb Sport image image image